REISBELEID CORONA

ONS REISBELEID

Verwachting zomer 2022

De zomer is nog ver maar we kijken vol enthousiasme uit naar Nordic Woods 2022! Ondanks de situatie in de zomer van 2021, heeft Nordic Woods de afgelopen zomer elke week plaats kunnen vinden. Het programma kon toen met minimale aanpassingen volledig en gedurende het gehele seizoen doorgaan. Op Nordic Woods verblijf je aan de bossen in een rustig gebied en vinden alle activiteiten plaats in de buitenlucht. We verwachten dat de situatie dit jaar een stuk beter, maar in ieder geval niet slechter, zal zijn dan vorig jaar.

Corona Cashback Garantie (100% geld terug garantie)

Mocht het zo zijn dat de reis toch niet door kan gaan omwille van een inreisverbod vanuit Zweden of een negatief reisadvies vanuit Nederland, dan krijg je de mogelijkheid om de reis te verplaatsen naar een andere vertrekdatum of een later seizoen. Indien dit voor jullie niet wenselijk is, wordt de volledige reissom teruggestort.

Zelf kunnen annuleren?

Wij proberen ons als organisatie zo flexibel mogelijk op te stellen op vlak van annuleringen omdat we weten dat het nooit leuk is als je niet mee kan, maar het nog erger wordt als je je inschrijvingsgeld niet kan terugkrijgen. We raden je dan ook aan een annuleringsverzekering te nemen. Het is niet duur en je kunt er heel wat geld mee besparen.

Dankzij onze annuleringsverzekering krijg je bij annulering, met een geldige annuleringsreden, 100% van je inschrijvingsgeld (minus de kosten van de annuleringsverzekering) terug. Binnen deze annuleringsredenen vallen onder andere ziekte (positieve coronatest) en een quarantaineverplichting.  Mocht je geen geldige annuleringsreden hebben, maar toch willen annuleren, heb je dankzij onze verzekering recht op een teruggave van 60% van je inschrijvingsgeld (minus de kosten van de annuleringsverzekering).

Je vindt alle informatie en de geldige annuleringsredenen terug in onze annuleringsvoorwaarden.

Hoe gaat Nordic Woods om met eventuele maatregelen?

Nordic Woods zal alle nodige maatregelen nemen om een veilige vakantie te waarborgen. Mochten er deze zomer nog beperkende maatregelen gelden dan zal het camp hier, net als voorgaande jaren, uiteraard goed op worden ingericht.

Toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Stel je vragen via info@nordicwoods.org!